Değerli Hacettepe İnternet Kullanıcıları,

Üniversitemiz Beytepe ve Sıhhiye Yerleşkelerinde 20 Aralık 2010 tarihinden itibaren TTNET WiFi hizmeti de verilmeye başlanmıştır. Bu hizmet TTNET tarafından sağlanmakta olup, TTNET aboneliği bulunan kullanıcılarımız, ek bir ücret ödemeksizin istedikleri taktirde bu hizmeti alabileceklerdir. TTNET aboneliği bulunmayan kullanıcılarımız ise istedikleri taktirde ücreti karşılığı bu hizmetten yararlanabileceklerdir. Bu hizmet tamamen TTNET tarafından sağlanmakta olup, Üniversitemiz tarafından sağlanan mevcut internet hizmetinde bir değişiklik olmayacaktır. Diğer bir ifade ile, Bilgi İşlem Dairesi tarafından yerleştirilen Wi-Fi cihazları bir kesinti yapılmaksızın hizmet vermeye devam edecektir.

TTNET internet hizmetinden yararlanmak isteyen kullanıcılarımız için hazırlanan kullanım kılavuzu için...

Bilgilerinize saygı ile sunulur

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı